انت المستورد الوحيد لمنتج ما وامامك خياران ان تقوم بعمل فروع للشركة في انحاء الجمهورية؟ ان تقوم بتوزيعة علي وكلاء؟ تربي ابنك ولا تسيب غيرك يربية؟

تم إضافة السؤال من قبل Magdy Wahba , مدير مبيعات , شركة أتحاد الخليج - عصير أورجنال
تاريخ النشر: 2015/05/27
Magdy Wahba
من قبل Magdy Wahba , مدير مبيعات , شركة أتحاد الخليج - عصير أورجنال

علي حسب راس مال الشركة فلو كانت الشركة المستوردة لهذا المنتج علي استعداد في بناء ادارة صحيحة  سيكون النجاح الاكبر ليها بكل المقياس والسبب بسيط لانها هي المستورد الوحيد

بسم الله الرحمن الرحيم

مه انت لو وزعتها على وكلاء حتلاقي وقت تربي ابنك اما مراقبة كل فروع الشركه في جميع انحاء الجمهوريه مش حتلحق تشرب شاي في بيتك

وبعديين انت قلقان ليه مفيش واحد صاحب شركه بيطلع ابنه متربي

مع الاعتزار لاصحاب الشركات عشان ميرفعوش عليا قضيه

اصل حيطلع متربي ازاي اذا كنت مبتعلموش فهم القران وليس حفظه منذ الصغر

اسامة محمد السيد الزيات
من قبل اسامة محمد السيد الزيات , مسئول فرع _ ومبرم عقود , العجمى للسيارات

يتم التحديد على حسب امكانيات الشركه الماليه والفنيه والاداريه ، فاذا كانت الشركه كبيره وبها عدد من القيادات فى المبيعات والتسويق يتم انشاء فروع اما اذا كانت الشركه مبتدئه وصغيره فيفضل فى البدايه التوزيع على الوكلاء .