What is value of battery (in Ah), required for a single street light, which supply current for the whole night ?

تم إضافة السؤال من قبل Safi Ullah , Electrical Trainee Engineer , PESCO (Peshawar Electric Supply Company)
تاريخ النشر: 2015/05/20
Ahmed Hamdy Hamed  Abd Elrahman
من قبل Ahmed Hamdy Hamed Abd Elrahman , Control room and PTW/LOTO Engineer , Arabian power company

  1. V/AH Battery for   Watt LED Solar Street Light