Is Value chain need to set separately from Supply chain process especially in this age where value chain started shadows over supply chain?

تم إضافة السؤال من قبل Baijumone Rasa , Planning and Material Control Manager , Aujan Coca cola Beverages Company
تاريخ النشر: 2014/03/01
Tom Dennen
من قبل Tom Dennen , CEO , flowws

Supply chain control starts with basic material resources. Value is added to the chain through control or the resourses as they are manufactured.