Is LED is more power saving than High pressure sodium lamps for street lighting?

تم إضافة السؤال من قبل عبدالرحمن محمود ابراهيم , Electrical Maintenance Engineer , AlManar Industry
تاريخ النشر: 2015/07/23
samer zawde
من قبل samer zawde , Independent Lighting Expert , Samlight Lighting Company

 yes  LED is more power saving than High pressure sodium lamps for street lighting?

Reymart Tumabcao
من قبل Reymart Tumabcao , electrical , al mosa

light emitting diode powerful because more than led

Paul Farai Mlenga
من قبل Paul Farai Mlenga , ELECTRICIAN

Yes, LED is more power saving than high pressure sodiumlamps

Arpa Halder
من قبل Arpa Halder , juniour engineer having exp. of 3 years , Weather Makers

YES LED IS MORE POWER SAVING THAN SODIUM LAMPS. THUS WE USE LED LAMPS IN HOME.