Can you download activities from the PM and PS module in one download?

SAP activities are downloadable in SAP? Any transaction name?

تم إضافة السؤال من قبل Anisuddin Siddiqui , Sr. Planning Engineer , Southwest Architecture
تاريخ النشر: 2013/08/02
ANIL VIKRAMAN
من قبل ANIL VIKRAMAN , CMMS maintenance Engineer , BRUNE SHELL (AMRTUR CORPORATION SDN BHD)

we only using PM,I don't have experience with PS