Can anyone remind me with any one transaction code number for project system module in SAP R/3?

For example a transaction code to put the project activities in PS module of SAP?

تم إضافة السؤال من قبل Anisuddin Siddiqui , Sr. Planning Engineer , Southwest Architecture
تاريخ النشر: 2013/08/02
Mohammed Asim Nehal
من قبل Mohammed Asim Nehal , M Asim Nehal & Co , Chartered Accountants

CJ20N  Project Builder

S_ALR_87013558  Budget/Actual/Commitmt/Rem.Plan/Assg

PRHI               Work Breakdown Structure, Edges (Hierarchy Pointer)

PROJ               Project definition

PRPS               WBS (Work Breakdown Structure) Element Master Data

RPSCO               Project info database: Costs, revenues, finances

MSPR               Project stock