Applying rationality to understand the sources and possible effects of environmental factors and to

 determine the organization's opportunities and threats is called:

a. work analysis.

 b. statistical analysis.

 c. environmental analysis.

 d. none of the above.

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/04/13
Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

 c. >>>>>>>>>>>>>>> environmental analysis.

Shahbaz Bhatti
من قبل Shahbaz Bhatti , Senior Product Manager (Rice) , Omar Kassem Alesayi Marketing Co. Ltd.

I am not quite sure but seems to be environmental analysis.

khaled elkholy
من قبل khaled elkholy , HR MANAGER , misk for import & export

number c- environmental analysis ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>> c. environmental analysis.

Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

option c) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<,,,,,answer

Bello Abubakar
من قبل Bello Abubakar , Cinema 4D Render/Sketch UP, AutoCAD, ArchiCAD and Revit Specialist , Federal Housing Authority

 c. environmental analysis.

Mohammed Fathe  Shaheem
من قبل Mohammed Fathe Shaheem , Operation Executive , Arabian Construction Company

C.................................................................