Which of the following is not the internal factor of determining working capital?

<p><strong><span>Which of the following is not the internal factor of determining working capital?</span></strong></p> <p><strong>A) Profit margin &amp; dividend policy</strong><strong> B) Access to money market</strong><strong> C) Firm’s credit policy</strong><strong> D) Technological developments</strong></p>

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2014/09/17
amit joshi
من قبل amit joshi , Senior Associate , State Street Bank

The answer is D, as it is not an internal factor.

Shazad Kazmi
من قبل Shazad Kazmi , Senior Manager , Emirates NBD Large Corporate Group

Technological developments

imran Noor -
من قبل imran Noor - , Audit Officer , Auditor General of Pakistan

The correct answer is (d)

Ayyub khan Ibrahim Khan Deshmukh
من قبل Ayyub khan Ibrahim Khan Deshmukh , Finance Manager , Ahmad Al-Sarraf General Trading & Contracting Est.

A) Profit margin & dividend policy