Purchase of assets are entered in nonprofit organization’s book is called:

<p><strong>a) Stock register</strong></p> <p><strong>b) Purchase register</strong></p> <p><strong>c) Asset register</strong></p> <p><strong>d) Cash register</strong></p>

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2014/10/26
Ahmed kandil
من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany

stock register

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

c) Asset register

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

A.  Stock Register.

Mohammed Munawar  Pasha
من قبل Mohammed Munawar Pasha , Store Manager , Luban Trading Co L L.C

D) Cash Register

Certainly, proper accounting is essential for non-trading institutions. These concerns maintain, generally, a cash book and later they prepare a summary of cash transactions appearing in the cash book. This summary takes the form of an account known as receipts and payments account. Such concerns also prepare 'income and expenditure account' (which is more or less on the lines of profit and loss account) and the Balance Sheet.

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

answer c

Alaa Eddin Daoud Mahmoud Saleh
من قبل Alaa Eddin Daoud Mahmoud Saleh , SUPERVISOR ACCOUNTANT , SAUDI PHARMACEUTICAL COMPANY LTD

Asset

Muhammad Zubair
من قبل Muhammad Zubair , CFO / Chief Accountant , RH Group

it is asset register

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

d) Cash register