اذا طلب منك مديرك فى العمل أمرا ورأيت أن لك رأيا مخالفا له فماذا تفعل ؟

تم إضافة السؤال من قبل سعيد محمد منير صالح , المدير الفنى للأعمال الكهروميكانيكية , المقاولون العرب ( عثمان أحمد عثمان وشركاه )
تاريخ النشر: 2015/04/10
Amani Ibrahem Shihabuddin
من قبل Amani Ibrahem Shihabuddin , مشرفة جودة ادارية , Arabian homes

أنا اقدم له اقتراحي بشكل مدروس وموثق اذا قبل المناقشه في الامر سأشرح له الموضوع ولكن لو أصر على رأيه سيتم تنفيذ طلبه بدون نقااش

Mahmoud Abdelrady
من قبل Mahmoud Abdelrady , استقبال اداري , IDH

طالما هو المدير يبقي لازم تثق فى قيادتة وتنفذ المهام المطلوبة وبعدها تبقي تستفسر

محمد عبدالحميد
من قبل محمد عبدالحميد , project coordinator , D.I.G

tساوافق على ما طلبه منى و لكن ساقترح عليه ان نفعله بالطريقه المناسبه اذا كان الاختلاف فى طريقه التنفيذ طالما فى صالح الملحه العامه للعمل  و على  فكره انا مش هدخل الموقع ده تانى لان مجبليش فرصه عمل خالص