عند العمل فى الخليج فى مجال المحاسبة المالية ماهى أفضل كورسات ومهارات يجب التحلى بها؟ وكيف يؤثر كورس cma فى الحصول على الوظيفة؟

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/07/26
احمد مصطفى
من قبل احمد مصطفى , محاسب عام , بابل للبرمجيات

 افضل شهادات تدور عليها فى المحاسبة

شهادة  CMA

شهادة  CPA

شهادة  CIA

شهادة  CMA  ,اللى هيا محاسب ادارى معتمد هيا شهادة امريكية متخصصة اكتر فى المحاسبة الادرية فيها اجزاء كتييرة عن محاسبة التكاليف وفيها اجزاء كتيير بعيدة عن المحاسبة المالية فيها جزء عن المحاسبة المالية بس مش كبيير

شهادة  CPA وهى بالعربى شهادة محاسب قانونى معتمد وهيا شهادة امريكية بيودها فى الاساس لمراجعين الحسابات الشهادة دى ممتازة فى مجال المحاسبة المالية وفى مجال المراجعة عموما ووالضرايب والشهادة دى اللى بياخدوها الناس المتخصصين اكتر المحاسبة المالية والناس اللى بتعمل ميزانيات

شهادة  CIA اللى هيا شهادة المراجع الداخلى او المدقق الداخلى مش هتفرق فى المسميات الشهادة دى متخصصة فى مجال المراجعة الداخلية ودى من اكتر الشهادة المتخصصة فى ... للمزيد

Michael Magdy
من قبل Michael Magdy , Chief accountant , speed trade

الكورسات الاساسية
1- اوفيس
2- English اما الشهادات المهنية تلك فلها تقدير خاص عند الالتحاق بالوظيفة من راتب و مزايا خالص تحياتي ,,,