How would you compare the quality of your work to that of others in the same job?

تم إضافة السؤال من قبل Khalil Alkhudhari CIA IFC IFSAH , Internal Audit Manager , مجموعة البسامي
تاريخ النشر: 2013/04/21
Majed AlKhudari - CIA
من قبل Majed AlKhudari - CIA , Finance Manager , Saudi Tianyuan for Food Industries LLC

Through the final results you are effective with minimal effort, cost and time

Khalil Alkhudhari  CIA IFC IFSAH
من قبل Khalil Alkhudhari CIA IFC IFSAH , Internal Audit Manager , مجموعة البسامي

rami you must compare yourself with together because you need develop yourself

المنافسه فى العمل جميله و هدافه اما المقارنه فالاحسن و الافضل هو الذى يحقق الهدف باقل مجهود و تكلفه و يصل لافضل النتائج

samer alrashed
من قبل samer alrashed , مدقق داخلي , شركة التنمية الكبرى

true majed

Muhammad Sayeed
من قبل Muhammad Sayeed , Manager , Youngone Group

Every employee has a different environment.
So comparison is may not always fruitful.

ياسر ahmed
من قبل ياسر ahmed , مدخل بيانات , مؤسسة الاسمري

i dont like compare

رامي الخالد
من قبل رامي الخالد , محاسب , شركة التنمية الكبرى

i dont like compare with anyone