In which country you love to work in?

في أي دولة تحب أن تعمل ؟

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/07/22
Inshirah Musaheb
من قبل Inshirah Musaheb , HR Officer , INVESTEC BANK (MAURITIUS) LIMITED

in a country whcih brings career growth, diversity, open to any people, challenging environment and security.

ahmed haidar
من قبل ahmed haidar

any country...brings the expirance,career bath,stability in my career,diversity, open to any people, challenging environment and security.

Muhammad Fayyaz
من قبل Muhammad Fayyaz , Senior Service Engineer , Advanced Equipment & Technologies (Pvt) Limited

Any Muslim country.

mussadq jarrar
من قبل mussadq jarrar , Finance & Account Manager , AlAin mills Group

دبي او السعودية

Richu Rajan
من قبل Richu Rajan , land surveyor , Al Ayuni Investment & Contracting Company.

Gulf Country

Alice Kiiru
من قبل Alice Kiiru , assistant librarian , kenya institute of highways and building technology

bahrain

هاشم قرنى
من قبل هاشم قرنى , مدير انتاج , استديو الجابرى للانتاج الفنى

احب العمل على ارض بلدى (مصر )ولا ارفض العمل خارجها اذا كان هذا فى مصلحتى