ما هو النظام الحرج؟

تم إضافة السؤال من قبل abubker salem ali muthanna , مسئول نظم المعلومات-فرع خط المائة الرياض , شركة رامز العالمية
تاريخ النشر: 2013/07/15
Khaled Jubran
من قبل Khaled Jubran , مدرب , اكسفورد

Definition - What does Mission Critical System mean? A mission critical system is a system that is essential to the survival of a business or organization.
When a mission critical system fails or is interrupted, business operations are significantly impacted.
A mission-critical system is also known as mission essential equipment and mission critical application .

abubker salem ali muthanna
من قبل abubker salem ali muthanna , مسئول نظم المعلومات-فرع خط المائة الرياض , شركة رامز العالمية

give an example?for example???