ما دور الهواء مع الغاز وما فوائد وما اداره

تم إضافة السؤال من قبل يحيى غريب محمد , فنى صيانة , يونيفرسال
تاريخ النشر: 2015/01/28
يحيى غريب محمد
من قبل يحيى غريب محمد , فنى صيانة , يونيفرسال

السوال عن بوتجاز يا استاذ مش ثلاجه

لا يوجد شي اسمه غاز بمعنى المسى العلمى له فريون والفريون لا يعمل فى الاجهزه لانه يحتاج شحن وانتا مبتروحش تشحن الجهاز ازن مفيش حاجه اسمها غاز ده يعمل فى الثلاجات وغيره اما الهواء عباره عن هت سينك حديده تسحب السخونه والمروحه تبردها ده من خلال الاجزاء التى تعمل وتسخن مس البروسوسر والشبات