A _ provides a set of integrated computer tools that allow a decision maker to interact directly with computers in order to retrieve

information useful for semistructured and unstructured decisions .

A. DDS B. DBMS C. MIS D. Control E. None of the above

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/01/26
Muhammad Adeel
من قبل Muhammad Adeel , Sales And Marketing Executive , TANZEEM HEAVY EQUIPMENT RENTAL LLC

Management Information System (MIS).

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

information useful for semistructured and unstructured decisions--- MIS

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

C. MIS