A _ is a program that serves as an interface between application program and a set of coordinated and integrated files called a database.

A. DDS

B. DBMS

C. MIS

D. Control

E. None of the above

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/01/15
RAJ DAHIYA
من قبل RAJ DAHIYA , Senior MEP Projects Manager , Trinity Engineering Services L.L.C.

Its surely B. DBMS

Ibrahim Hussein Mayaleh
من قبل Ibrahim Hussein Mayaleh , Sales & Business Consultant and Trainer , Self-employed

I am not sure, but guess (B) the Database Management System (DBMS)