Creation of derivative deposit out of the money from primary deposit is called?

A. Credit Creation

B. Over Draft

C. Lending Money

D. Loans and Advances

E. Cash Credit

F. Non of these.

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2015/01/16
Mohammed Salim Allana
من قبل Mohammed Salim Allana , Compliance and Assurance Manager , United Arab Bank

Its Credit creation through multiple leverage from original or primary deposit.

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Answer option (A)   >>>>>>>>>>>>>>>>>    Credit Creation.

fadil hoory
من قبل fadil hoory , محاسب , شركة مقاولات بالسعودية

answer (f)

Ahmed kandil
من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany

ANSWER IS D