In tally term loans & other medium /long _term loans comes under ___Group A. Unsecured Loan B. Secured Loan C. Loans & Advances D. Current liability?

تم إضافة السؤال من قبل manseer muhammed ali , Accountant General , Royal Lighting L.L.C & Royal Furnishing LLC
تاريخ النشر: 2016/01/23
Said ezzat said mohamed abdeldaym Farrag
من قبل Said ezzat said mohamed abdeldaym Farrag , مدير مالي , جنرال اروماتيك للعطور مستحضرات التجميل

D. Current liabilD. Current liabilityityD. Current liability