Merchandise returned by a customer for a credit on account or a cash refund is called ? a.Credit Memo b.Debit Memo c.Sales Alwnc d.Sales Return

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Ramzan Tufail ACCA , Assistant Finance Manager , Eltizam Asset Management Group
تاريخ النشر: 2015/03/16
VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Answer option >>>>>>> d.Sales Return

Ahmed kandil
من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany

Sales return is the correct answer

Falak Sher Khan Khan
من قبل Falak Sher Khan Khan , Accountant , Star Marketing (Pvt) Ltd

Option.

D. Sales Return(Merchandise Return)

Ahmed Abdi Mahad
من قبل Ahmed Abdi Mahad , Director of Internal Auditing Directorate , Jigjiga University

Choice D, sales return is the answer for this question

Anas  Dawah
من قبل Anas Dawah , Senior Internal Auditor , Talal Abu-Ghazaleh Global (TAGI)

D-

Sales return

Leonard Santiago
من قبل Leonard Santiago , Analyst - Financial & Budget , Unified Real Estate Development Company

Answer: D.Sales Return

A return is a contra sales account to be deducted to arrived with the net sales.

Renato Magtibay
من قبل Renato Magtibay , Management Accountant/Credit Controller/Payroll/Payable Accountant , The Global Partners

sales return - a contra sales account

Samsheer ck samsheer
من قبل Samsheer ck samsheer , Accounts Manager , Al madina group

Correct Answer :-  d.Sales Return