ماهو الفرق بين sqlserver , Oracel ؟ وأيهما المفضل لديك؟ ولماذا يعتبر المفضل لديك؟

تم إضافة السؤال من قبل ala kamel alhedare , مبرمج ومصمم مواقع الكترونية , مجموعة Maxprof
تاريخ النشر: 2015/01/01
amal wael samir elrayes elrayes
من قبل amal wael samir elrayes elrayes , تسويق , اوريفليم

الاتنين  relational database management systems ودول اكتر نوعين بيستخدموا .. الاتنين فيهم حاجات كتير شبه بعض بس برده في اختلافات ما بينهم اكتر فرق واضح بينهم هوا اللغات اللي بيستخدموها و كل لغة ليها syntax مختلفة و قدرات مختلفة و الفرق الاساسي بين اللغتين هوا طريقة استخدام كل واحد فيهم لل variables و ال procedures المتخزنة و ال built in functions و كمان مثلا لغة ال PL/SQL في الاوراكل ممكن تجمع ال procedures مع بعض في packages لكن ده مينفعش يتعمل في ال MS SQL server

المفضل عندي هوا ال MS sql عشان في رأيي انه اسهل و ان ال PL/SQL معقد اكتر