Stainless steel is defined as an alloy of carbon and iron that has a minimum chromium content of roughly... 5% 10% 15% 20%

تم إضافة السؤال من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society
تاريخ النشر: 2014/12/29
Wolf Klaas Kinsbergen
من قبل Wolf Klaas Kinsbergen , Managing Director, Designer , ingenieursbureau KB International NV

Roughly10% Chromium content (10.5%)

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

 Minimum of10.5% chromium content

Reghu Sankar
من قبل Reghu Sankar , Project Engineer , Verger et Delporte

minimum by mass10.5% chromium

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

minimum roughly10%