Which of the following materials has maximum strength a. Grey cast iron. b. Plain carbon steel c. Alloy steel d. Aluminium alloy ?

تم إضافة السؤال من قبل Avvaru Namitha
تاريخ النشر: 2018/01/12
Ramadasan Variam
من قبل Ramadasan Variam , Chief mechanic For MOS Rigs - Rig Marinia, Rig Deema, Rig Ahamad, Rig Leen & Rig Trident , Millenium Offshore Service Management FZC Ajman

can weld only the critical stage

lixon john
من قبل lixon john , Bodyshop controller/supervisor , Al Mana Motors

D) aluminium alloy has maximum strength