كيف تتعامل مع عميل غاضب غير متعلم و ذو لغة اخرى ؟

تم إضافة السؤال من قبل You Sra , back office , Go Partners
تاريخ النشر: 2014/12/04

بهدوء واجعل كلامى بسيطا سهلا إلى ان احل المشكلة

ali eladwy
من قبل ali eladwy

احنا اسفين يا فندم لو كان فى حاجة اغضبتك من شركتنا ممكن تعرفنا ايه هيه المشكلة واحنا هنحلهالك ان شاء الله

hichem hthili
من قبل hichem hthili

اكيد طبعا العميل ده غضبان عشان عنده مشكلة ومش عارف يحلها ولازم اتفهم كده لانولازم امتص غضبة و مش هسيبه غير لما مشكلته تتحل وكمان لو المشكلة دى هتتحل مثلا فى اكتر من يوم لازم اتابع معاه لحد لما اتاكد ان مشكلتة اتحلت ومستحيل طبعا اغضب من عميل غضبان لانى هحط نفسى مكانة ولو كنت مكانة اكيد كنت هزعل زيه بظبط.

هدي اعصابك يا افندم ايه اللي مضايق سيادتك من الشركة قولنا مشكلتك وان شاء الله هنحلهالك

amr albrembaly
من قبل amr albrembaly , موظف استقبال , cataract marsa alam resort

الابتسام للعميل و انهاء طلباته باسرع ما يمكن  بسلاسه و مرونه

sameh apd all mohmed gad
من قبل sameh apd all mohmed gad , فنى , عمل حر

معرفة سبب المشكله و محاولة ارضائه  وتوضيح الموقف له بصوره افضل

العميل دائما على حق ويجب ارضاءه والتعامل معه بمرونة وسلاسة كاملة

وليد عبد الحليم عبدة مرسى
من قبل وليد عبد الحليم عبدة مرسى , مندوب مبيعات , شركة يونيلفر مشرق

و ذلك عن طريق النفاذ إلى العميل و معرفتة بة أما بخصوص السؤال لابد من مجارة العميل و عدم الأعتراض علية حتى لا يزداد غصبة و محاولة أرضائة بشتى الطرق و هذا يعود إلى مرونة المندوب .

adil abubakar haj altoum AlBadawi
من قبل adil abubakar haj altoum AlBadawi , مدير الشركه , شركة الامان للصرافة

يجب التامل معه بكل احترام وتقدير وهذه هى الميزة التى تفصل بينكم فلابد  للموظف او المدير ان يتعامل بكل شفافية مع عملائة وان احترامهم يؤثر تلقائى فى العمل وان تقوم بمعرفة اسباب غضبة وتعمل على حلها بكل هدوء حتى وان كانت لغته متغيرة فلابد من ان تكون انت الافضل