Underwriting commission is classified as …………..?

<p><strong>A. Capital Loss</strong></p> <p><strong> B. Capita Expenditure</strong><strong>C. Revenue expenditure </strong></p> <p><strong>D. Deferred revenue expenditure</strong></p>

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2014/12/03
Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

D. Deferred revenue expenditure

Mohammed Salim Allana
من قبل Mohammed Salim Allana , Compliance and Assurance Manager , United Arab Bank

C. Revenue expenditure

Khurrum Iqbal
من قبل Khurrum Iqbal , Accountant , Akun Logistic Services

- underwriting commission is the fee investment bankers charge for underwriting a security issue, now question stated as, it is classified as.. ?

it is considered as deferred revenue expenditure (D).

Arun Jaiswal
من قبل Arun Jaiswal

Underwriting commission paid is capital loss for the company. This will be shown in the asset side of the Balance Sheet under the head. 'Miscellaneous Expenditure' .

Ans. Capital Loss

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

The correct answer C