Expenditure incurred in acquiring the patent right for the business is an example of:

<p>A) Revenue expenditure </p> <p>B) Capital expenditure </p> <p>C) Deferred revenue expenditure </p> <p>D) Administrative expenditure</p>

تم إضافة السؤال من قبل Kamran Anjum , Head of Internal Audit , Rafhan Maize Products Company limited, Faisalabad, Pakistan, Ingredion Incorporated Gmbh
تاريخ النشر: 2014/10/02
Sara Khan
من قبل Sara Khan , financial and admin assistant , Ministry Of Defence

Thanks for giving me opportunity answer is B.Capital expenditure.

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

The Answer B

Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA
من قبل Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA , Financial Analysis Assistant General Manager , Khalda Petroleum Company

B- capital expenditure

Kamran Anjum
من قبل Kamran Anjum , Head of Internal Audit , Rafhan Maize Products Company limited, Faisalabad, Pakistan, Ingredion Incorporated Gmbh

Right answer is Option B)

Khaled Mohee Eldeen Abbas Mahmoud
من قبل Khaled Mohee Eldeen Abbas Mahmoud , Chartered Accountant # 10465 , Self-employed

B

capital expenditure is an amount spent to acquire or improve a long-term asset.

Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

Option B

Ezzidin Ibrahim
من قبل Ezzidin Ibrahim , Financial Controller , Karim Food Industries

B) Capital expenditure, to be amortized over the useful life of the patient.

Muhammad Hassaun
من قبل Muhammad Hassaun , Shared Services Lead , M&P Express Logistics (Pvt.) Ltd.

B- CAPITAL EXPENDITURE

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

It is a Capital expenditure.