White washing expenses is... a)capital expenditure b)revenue expenditure c)deferred revenue expenditure d)none of the above

تم إضافة السؤال من قبل manaf almas , Auditor , DAR AL NUZUM PUBLIC ACCOUNTANTS
تاريخ النشر: 2014/10/24
Sumnesh Khandelwal
من قبل Sumnesh Khandelwal , Joint executive President , UltraTech Cement Limited

It's a revenue nature expenses which is incurred for maintainance of structure.

Saleem Khatri
من قبل Saleem Khatri , Head of Finance , Berger Paints International

Revenue expenditure "b"