Any expense that gives benefit for a period of less than twelve months is called ….

a. Capital expenditure b. Revenue receipt c.Deferred expense d. Revenue expense

تم إضافة السؤال من قبل SREEDEVI SUNILKUMAR , Business finance officer , Emirates Airline
تاريخ النشر: 2014/04/15
Shafiulla Mohammad
من قبل Shafiulla Mohammad , Customer Service Adviser , University of Bedfordshire

The answer is Revenue Expense.

Muhammad Umair Arain
من قبل Muhammad Umair Arain , General Accountant , Heart Beat Medical Center & One Day Surgery LLC

its called revenue expense

Muhammad Umair
من قبل Muhammad Umair , EXECUTIVE ACCOUNTS & ADMIN , DULSCO LLC

It is called Revenue Expense e.g. paying electricity bill of office

Mukkaram Siddique
من قبل Mukkaram Siddique , Finance, Management & Stocks , Amazon Foods Saudi Arabia

Option D,

Revenue Expenditure....

Umer Aziz
من قبل Umer Aziz , Senior Accountant , TERNA Bahrain Holding - GEK Group (www.terna.gr)

Revenue expenses is the correct answer

Mujtaba Hussain
من قبل Mujtaba Hussain , Accounts officer , Miraj Entertaiments

D revenue expense

Mohammad Sultan Mahmud
من قبل Mohammad Sultan Mahmud , Accounts Manager , Abrar Plastic Industries Ltd

Revenue expenses are expensed for getting benefit of under twelve months