كيف تعرف عيارالزيت التامتيك حق الجير اوالااسبيت؟

تم إضافة السؤال من قبل احمد حموداحمد حسن االصيرفي , عامل , مجمع الشرماني لخدمات السيارت بنشروتغيرزيوت
تاريخ النشر: 2014/11/30
خالد محمد
من قبل خالد محمد , مدير محطات خاصة بمبيعات الزيوت , المؤسسة الدولية لما وراء البحار _ توتال

افتح زطمة الزيت من تحت وضع الزيت فيها حتى يمتلىء ويخرج الى الخارج بعدها اغلق الزطمة

احمد حموداحمد حسن االصيرفي
من قبل احمد حموداحمد حسن االصيرفي , عامل , مجمع الشرماني لخدمات السيارت بنشروتغيرزيوت

يعاير الزيت التماتيك عندم يتعشاق الريوس وهي شغال