ماذا افعل انا كفني حيال قطع الغيار الغير اصليه في السوق ؟

تم إضافة السؤال من قبل mohamed taha , Branch Manager , re7ana
تاريخ النشر: 2014/11/16
وليد محموداحمد
من قبل وليد محموداحمد , سائق فى الجيش المصرى , القوات المسلحة

البحث عن قطع غيار اصبلية مهمها كانت غالية

mena ebrahem
من قبل mena ebrahem , engineer , Toyota BANI SWIEF. ABO HETTA CO

لازم هتلاقى قطع غيار غير اصلية كتير لان دى شركات وبيكون فى منافسة فى الاسعار الفكرة نفسها فى الفنى اللى يقدر يميز ويعرف ان القطعة الغير الاصلية هاتسبب مشاكل كتير