Which of the following is usually a benefit of using electronic funds transfer for international cash transactions?

<p><em><strong>a. Creation of multilingual disaster recovery plans.</strong></em></p> <p><em><strong>b. Reduction in the frequency of data entry errors.</strong></em></p> <p><em><strong>c. Off-site storage of foreign source documents.</strong></em></p> <p><em><strong>d Improvement in the audit trail for cash transactions.</strong></em></p>

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/10/18
SREEDEVI SUNILKUMAR
من قبل SREEDEVI SUNILKUMAR , Business finance officer , Emirates Airline

b. Reduction in the frequency of data entry errors.

Shaik Abdul Gafoor
من قبل Shaik Abdul Gafoor , General Accountant , Kedu Building Contracting L.L.C

Easy to transfer but sometime mistakes is happen then is wrong.