What is the difference between assurance Audit and compliance Audit?

تم إضافة السؤال من قبل Ali Ahmad , General Manager Internal Audit , Listed Company
تاريخ النشر: 2014/10/13
James Perez, CPA, CMA Candidate
من قبل James Perez, CPA, CMA Candidate , Assistant Manager-Financial Planning and Analysis , Tupperware Brands Philippines

Assurance audits concerns on attesting to the financial statements while compliance audits focuses on adherence to relevant laws, regulations and technical standards.