Internal auditing is an assurance and consulting activity. An example of an assurance service is a(n)?

A. Advisory engagement.

B. Facilitation engagement.

C. Training engagement.

D. Compliance engagement

تم إضافة السؤال من قبل SHINU SAM JOY , Accountant , Neat and Net LLC
تاريخ النشر: 2015/03/29

An example of an assurance service is Compliance engagement.

Compliance Engagement :

A compliance engagement involves performing procedures that depend on the auditor’s judgement, including the assessment of risks of non-compliance, whether due to fraud or error.

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

The answer is D. Compliance engagement are correct

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Answer option >>>>>>>>>>>     D. Compliance engagement