What is best IT Audit compliance standard you use in your organization?

تم إضافة السؤال من قبل Ishrat Ali Rizvi , Vice - President – IT Infrastructure & Technology , Targus Technologies Pvt. Ltd
تاريخ النشر: 2014/07/14
ايمن محمد عاطف محمد
من قبل ايمن محمد عاطف محمد , Director of the control and regulation unit , ACOLID

A compliance audit is a comprehensive review of an organization's adherence to regulatory guidelines. Independent accounting, security or IT consultants evaluate the strength and thoroughness of compliance preparations. Auditors review security polices, user access controls and risk management procedures over the course of a compliance audit...