What is an un cleared cheque?

تم إضافة السؤال من قبل Abdul Qayyum Mohammed , Sales And Marketing Manager , Zafar Naji Al-Muthlaq Contracting Establishment
تاريخ النشر: 2014/09/03
Honey May Taping
من قبل Honey May Taping , FINANCIAL ACCOUNTANT & HR ADMINISTRATOR , BOND TRADING CO. LLC

an uncleared cheqeu is referred to as an outstanding check. In the bank reconciliation process an uncleared cheqeu (or outstanding check) is deducted from the balance shown on the bank statement to arrive at the correct or adjusted balance per bank.