Journal entry for received from C&co as cheque as full and final settlement?

journal entry for received from C&co as cheque as full and final settlement

تم إضافة السؤال من قبل Arun George , logistics coordinator / sales coordinator , Makali Bangalore
تاريخ النشر: 2018/12/10
Ashraf E. Mahmoud (PhD)
من قبل Ashraf E. Mahmoud (PhD) , University Lecturer, Freelancer Consultant and Trainer for Int'l Business & Banking TF. , FreeLancer

Thanks for invitation,

Dr. Bank account

Cr. The Client account

farag gouda elsayed
من قبل farag gouda elsayed , accountant , التراث

debit      bank account

credit   customer account