ما هي المرتبات في مجال الموارد البشرية بمصر ؟ اذكر المسميات الوظيفية + الراتب

تم إضافة السؤال من قبل Islam Fawzy Abdel-haleem , Human Resources Manager , AbouSetta Group
تاريخ النشر: 2014/08/23

سامحك الله أخى أسلام لو يوجد تقدير لمثل هذه الاعمال ما وصل الحال إلى ما هو حال

Islam Fawzy Abdel-haleem
من قبل Islam Fawzy Abdel-haleem , Human Resources Manager , AbouSetta Group

فعلاً المفترض وجود تقارير لمثل هذه البيانات بس احنا ف العالم العربي بنعاني من نقص هذه البيانات فبنحاول نكونها احنا بنفسنا طبعاً ده بياخد وقت طويل ومش بيكون بدقة كبيرة بس بيكون مرجع مهم يمكن الاعتماد عليه

yasser eid
من قبل yasser eid , Branch Manager Operations , Aman Microfinance

لو سمحت مرتب مدير إداري في شركة تشيد وبناء . كام

hossam azzam
من قبل hossam azzam , Fast food restaurant,s manager. , alexandria-egypt

معظم رواتب الموارد البشريه و مختلف الوظائف بمختلف القطاعات

بمصر منخفضه بالمقارنه بمتطلبات الحياه عموما

ربنا يكون فى عون الشعب المصرى كله سواء العاملين او غير العاملين

اسم موظف بيطلق من العامل الي المدير  اما المرتبات فاذا كانت المؤسسه ذات اشراف حكومي فان اقل مرتب هوا1200جنيه واذا حبت تزيد فهذا من شأنها

اما اذا كانت المؤسسه لا تشرف عليها الحكومه فهي تعرض ماعندها من وظائف وهي التي تحدد نظامها