How to configure two IP Scopes on One DHCP Server for multiple VLAN?

تم إضافة السؤال من قبل Robin George , Senior Infrastructure Support Engineer , Cordiant Technologies
تاريخ النشر: 2014/08/20
Sooraj Raju
من قبل Sooraj Raju , Systems Engineer , Jenesys Technologies pvt. ltd.

Using super scopes we can link two subnets with in a LAN network  and thus assign two different ip scopes for each subnet

Ahmed AlGhoul
من قبل Ahmed AlGhoul , Technical Director , Almaviva KSA

Read about super scope

Moinuddin Shaik
من قبل Moinuddin Shaik , Systems Administrator , Ebttikar Technology Ltd.

hi,

ip helper

regards,