Suggest Solution for the issue "Cannot discover DNS or DHCP Server" In win server 2012.

Suggest Solution / Prerequistue to check for the issue "Cannot discover DNS or DHCP Server" In win server2012.

تم إضافة السؤال من قبل Mahaboob basha Syed , Network Engineer , Pan Kingdom Holding Company
تاريخ النشر: 2015/01/22
Mouala Hamad
من قبل Mouala Hamad , Merchant Experience Team Assistant , Tabby

MS firewall, also you can see the event viewer in Administrator kit.