Router COM1 is configured as a DHCP server on the Company network, With COM1, what TCP/IP stack configuration features can DHCP provide in addition to assigning an IP address?

تم إضافة السؤال من قبل Kashif Faraz , Store Keeper , Juma Al Majid
تاريخ النشر: 2016/02/07
sabrine khemiri
من قبل sabrine khemiri , Enseignante , Institut Supérieur des Etudes Technologiques de Jendouba

a subnet mask which determines the network ID for an IP address

Syed Hussain
من قبل Syed Hussain , IT Analyst , TCS

For the DHCP IP address a subnet mask is automatically added