What is critical chain project management? What type of project can it be used for ?

تم إضافة السؤال من قبل Themali Silva , Sr Technical Product Manager , Plusgrade
تاريخ النشر: 2014/08/10
Ravshanbek Abdullaev
من قبل Ravshanbek Abdullaev , Accountant , Fajr Al Mustaqbal General Trading LLC

it is a methodology that is used for projects in single or multi-project environments based on planning, executing and managing, developed by Dr Eli Goldrat