كيف تنقل مهاراتك و خبرتك الى الاجانب و تؤثر عليهم عن بعد

تم إضافة السؤال من قبل sidali bellahcene , تفني سامي في الصيانة الصناعية , COCA COLA
تاريخ النشر: 2014/07/30
Hassan Hanafy Hassan
من قبل Hassan Hanafy Hassan , Investment Analyst & Trader , Self-Emploeyed

نقل الخبرة لاى ثقافة بيكون بالاحتكاك المباشر فى حالة المهرات العمل لازم يكون فى مساحة مشتركة من التفاهم رغم اختلاف الاصول او اللغة بيننا

اننا نتكلم لغة واحدة او اسلوب شغل موحد بيبقى ده اول الطريق لتبادل الخبرة وبالتالى الاعلى خبرة وامكنيات هواللى بينقلها  للى بعده وبيكون حاجز الاختلافداب بالتدريج

يجى بعد كده التأثيرر عن بعد ده بيحصل مع الميرين الاكفاء مع المروؤسين اللى بتفهم وبيكون واضح فى الاوامر اللى بتظهر خبرة المدير لادادرة عمله مع العمال اللى عايزين يعلوا بمستواهم مش النوع الاصعب اللى بيكون عبارة عن شخص بيتحكم  فى ناس مستواه ضععيف التظاثير ساعتها بيكون واضح بشكل غبى ان المكان بيفشل بالتدريج وده الخطر بعينه

نقل الخبرة يكون من خلال العمل بجدية أولا و التوجيهات الدائمة