خارج الوظيفة والعمل ، ما هو دورك في المجتمع؟ ما هي مساهماتك الإجتماعية؟ أم تغلق عليك بابك ولا يعنيك ما يجري في المجتمع من تطورات وأحداث؟

تم إضافة السؤال من قبل عصام الدين حامد العبيد حامد , Finance Manager , Arab Academy for Specail Education
تاريخ النشر: 2014/07/23
حسام السداتى
من قبل حسام السداتى , مدير تسويق , أكاديمية السادات للعلوم الإدارية

احاول قدر المستطاع ان اشارك فى اعمال الخير التى تقوم بها الجمعية الشرعية

فهى الجهة الأكثر علمآ بظروف من يستحق المساعدة فهم من اهل السنة الموثوق

بهم و أتمنى ان اظل كذلك فغالبآ ما انشغل بأعمالى

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

احاول ان اكون رسول للمحبة والسلام

طوال عمري وكبر سني لم اختلف مع شخص في يوم من الايام ولن يسمح بجلستي بوجود اثنان متخاصمان فلا بد ان يتصالحا

hossam azzam
من قبل hossam azzam , Fast food restaurant,s manager. , alexandria-egypt

بصراحه ابل رمضان الحالى انا كنت من البيت للشغل فقط لاغير واهدافى من الحياه عموما كانت ماديه جدا

ويمكن فى الاجازات والاعياد ازور اهلى واصدقائى المقربين اللى كانوا بيزورونى ويودونى

حتى ايام الثوره و ماحدث من اول25 يناير وحتى ابل رمضان ماكانليش اى نشاط سياسى ابدا

انما دلوقتى انا بقيت انسان مختلف والله وحده اعلم ايه السبب ؟

وبقى عندى حب للخير وكل افعال الخير وبحاول اتواصل مع الغيرقدر الامكان و فى كل مكان من حواليه

بدون اى اهداف ماديه ولا مطامع دنيويه خالص  وبقى الدافع عندى اى سبب فيه خير لله او حتى اى هدف نبيل

او مساعده اى انسان محتاج المساعده فعلا بجد