Suggest some effective tips to increase data entry speed?

تم إضافة السؤال من قبل Saif Ur Rehman Safi
تاريخ النشر: 2014/07/19
Joseph Lapis
من قبل Joseph Lapis , Project Admin , Al Muntasser Contracting & Trading

During my school year, I used to grab that old keyboard with me and start memorizing the location of each alphanumeric keys with my fingers on a home key position. Then I discover Typing Master Tutor which helps me enhance my typing speed by simpy taking their test.