In Delphi7 how to connect to the Oracle . interbase Or Firbird Database?

في الديلفي كيف يتم الاتصال بقاعدة البيانات اوراكل أو فيربيرد أو انترباز أكثر من طريقة ان امكن.

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/07/15
João Nhimi
من قبل João Nhimi , Manager , Sinceridade service

delphi always offers varieties binding term Data base

in the case of Oracle for me, I use the SQLConnection component palette DBExpress

ranam maktabi
من قبل ranam maktabi , manager of programming and dba oracle , electrcity Aleppo

I do communicate via private libraries Download Now from the internet and add to it some developments