هل يعتبر برنامج الفوتوشوب مفيد ام العكس؟

تم إضافة السؤال من قبل fatima malak , مهندسة بالزراعة , agriculture
تاريخ النشر: 2014/07/13
sameh mohamed elsaeed ibrahim
من قبل sameh mohamed elsaeed ibrahim , مدير قسم الدعاية والاعلان , زمالة تكونولجيا المعلومات

نعم

fatima malak
من قبل fatima malak , مهندسة بالزراعة , agriculture

دلك يعتمد علي الشخص الدي يستخدمه و في اي غرض يريد استخدامه

كأي برنامج له مميزاته وعيوبه

وعامة هو مفيد في مجالات كثيرة

لكن بعض الناس يستخدموه لتعديل الصور وتشويهها بصورة سيئة

Eyad Safwat
من قبل Eyad Safwat , مدرب معتمد من الجامعة الأمريكية للتدريب Richmond و معلم أول أ لغة إنجليزية , التربية و التعليم

هو مفيد إذا لم يستخدم بشكل سيء

Hazem Nabil
من قبل Hazem Nabil , Web and Multimedia developer and designer , Aljazera Factories For steel products co. ltd

الفوتوشوب انا مسميه برنامج الجوكر عشان هو البرنامج الوحيد اللي لازم تستخدمه داخل اي مجال من مجالات المالتيمديا

زي3دي وتصكيم مواقع الانترنت و الأنيميشن حتي البرمجة ده طبعا غير وظيفته الأساسية في التصميمات و المطبوعات

ازاي بعد كل ده و ميكنش مفيد؟!

محمد الشديد
من قبل محمد الشديد , مبرمح كمبيوتر , عبدالله الزقدي

نعم جداً مفيد , بحيث نستخدمه للتصميم الجرافيكس والمواقع , وكل ماتريد فعله بالصورة , من لون او حجم او دقه

وغير مافيد بما يستخدمه المراهقين من تغير الوجهه ب الاجسام وهكذا ..

جزاك الله خيراً

MOHAMED El Sayed AIL EL HENDAWI
من قبل MOHAMED El Sayed AIL EL HENDAWI , مدير عام الفروع , شركة النملة للتجارة والمقاولات

بالنسبه لى ممتع جدا ... لو عاوز تشوف  ابعت صوره وانتا   تشوف بس مش فى الاخطاء .. شكرا

نعم لأنه يغير الحقائق ومعظم الحقاق غير جميلة أو سيئة

nada moh
من قبل nada moh , Senior Designer , Kasih Food Production co.

مفيد وقد يصبح العكس حسب المستخدم والرسالة التي يرغب بايصالها

amira magdy
من قبل amira magdy , The ArabContractors Company

نعم مفيد جدا لانه يضع المسات الاخير التى تجمل من المشهد الكلى