What is System, Applications products ? ( SAP )

تم إضافة السؤال من قبل Bassam AL - Mujamami , مدير الموارد البشرية والشئون الإدارية , Bin Mariee Group
تاريخ النشر: 2014/07/09
Bassam AL - Mujamami
من قبل Bassam AL - Mujamami , مدير الموارد البشرية والشئون الإدارية , Bin Mariee Group

I thank all honorable members who interacted with my question by answer; vote; comments; follow-up, or even watching. Thanks to all

Anu Sunil kumar
من قبل Anu Sunil kumar , intern , Isolux Corsan De Mexico

its a software business application which helps to intergrate all  areas of the business by providing adhoc to various departments such as finance ,marketing,networking,distributions,etc