اذا طلب منك عمل اكثر من مشروب فى وقت واحد اى منهم له الاولويه ؟ البارد ام الساخن و فى البارد تبدا بالسموزى ولا الفريش ؟

تم إضافة السؤال من قبل alaa Ahmed , bartender - bar man , all the perks
تاريخ النشر: 2014/07/08
مصطفى محمد كمال علام علام
من قبل مصطفى محمد كمال علام علام , برستا ( عامل المشروبات السخنه والبارده) , كافيه سكند كاب كافيه \ وسلانترو كافيه \ واسبكترا كافيه اند روستوران

البارد اولا  حتى لا يبرد السخن    وسوف اقوم بعمل الفريش قل الاسموزى حتى لا يذوب الثلج

Ammar Alhaddad
من قبل Ammar Alhaddad , مشرف مبيعات تجزئة , مصنع بيدو الخليج

البارد له الاولوية ومن ثم الساخن وبحسب الطلب ففي بعض الاوقات ياتي عملاء يفضلون المشروب الاقل سخونه واذا اتيت به متاخر يتنظر حتى يبرد

لذا في بعض الاوقات يفضل تقديم الساخن اولا

Raad  aljboor
من قبل Raad aljboor , Restaurant Supervisor , delizosa

 الاسموزي ومن ثم الفرش واخيرا الساخن

saied tohamy tohamy
من قبل saied tohamy tohamy , هيد باريستا , شركة وسط البلد لالغزية والمشروبات

الاسموزى ثم الفريش ويلية الساخن

hossam azzam
من قبل hossam azzam , Fast food restaurant,s manager. , alexandria-egypt

العصير السموزى اولا ثم العصير الفريش ثانيا ثم المشروب الساخن اخيرا

ويفضل ان يتم عمل المشروب الساخن فى نفس الوقت الذى يتم عمل العصير الفريش فيه انما المشروب السموزى يفضل عمله اولا لانه يحتاج ان يدخل فى التبريد ويترك لفتره قبل تقديمه وتزينه بقطع الفاكهه

hany abd elaziz
من قبل hany abd elaziz , رئيس صف , رويال ازور - الكاربيان

العصير السموزى اولا ثم العصير الفريش ثانيا ثم المشروب الساخن اخيرا

mustafa elkhodary
من قبل mustafa elkhodary , مساعد مدير بقطاع الاغذية والمشروبات , Cilantro cafe mansoura store

البدء بالبارد اولا ثم الساخن  ويتم البدء بالفريش ثم السموزى حتى لا يحلط