What do we do to conduct Performance Appraisal interview as a Supervisor?

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/06/20
Tui Waruhia
من قبل Tui Waruhia , Senior Education Manager , Smart Solutions UAE

Ensure transparency. Provide achievable parameters. Build robust systems. Hire the right people.

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

Meeting with supervisee as set goals, objectives and achievements.