What skill is required for Tool designer?

تم إضافة السؤال من قبل pradeep renganathan , GRADUATE ENGINEERING TRAINEE , TVS AUTOMOBILE SOLUTIONS
تاريخ النشر: 2014/06/19
Nandan H N
من قبل Nandan H N , Manager , Larsen & Toubro

Tool designed should have basic knowledge of tool making

He should have skills in softwares like AutoCAD &3D modelling Pro-E

Core cavity extraction is an essential skill for tool designer in case of mould designing & simmillar way knowledge of press tools for designing Press tools